Διαμερίσματα

42
47
51
43
44
45
46
48
49
50

   

Το Mirto Apartments διαθέτει πέντε στούντιο (2-4 άτομα) και τρία οικογενειακά διαμερίσματα (4-5 άτομα). Αναλογιζόμενοι τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε αποφασίσαμε να αντισταθούμε με τον τρόπο μας και να περάσουμε το δικός μας μήνυμα αισιοδοξίας δίνοντας στα διαμερίσματα ονομασίες εννοιών που θα θέλαμε να εμπεριέχονται στην κοσμοθεωρία όλων μας.

 

ΔΩΜΑΤΙΑ

 Δημιουργήσαμε ζεστά και φιλόξενα δωμάτια με στόχο να νιώσετε οικεία, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαμονή σας. Η διακόσμηση είναι λιτή, ένα πάντρεμα διαφορετικών στυλ, συνδυάζοντας το παραδοσιακό και το μοντέρνο με το ρομαντικό και το νεανικό. Κάθε διαμέρισμα περιλαμβάνει μικρή κουζίνα με τον απαραίτητο εξοπλισμό για να ετοιμάσετε μόνοι σας το πρωινό ή το γεύμα σας. Ένα από τα στούντιο πληρεί τις προδιαγραφές για τη φιλοξενία ατόμων με αναπηρία.

 

ΚΗΠΟΣ

Όλα τα διαμερίσματα ανοίγουν σε επιπλωμένο μπαλκόνι ή αίθριο με θέα την πλατεία του χωριού, την εκκλησιά της Αγίας Μαρίνας και τον όμορφο κήπο μας. Γεμάτος με λουλούδια και εσπεριδοειδή αποτελεί το ιδανικό σημείο για να απολαύσετε τον καφέ σας ή να διαβάσετε το βιβλίο σας. Και αν είστε μεγαλύτερη παρέα καθίστε όλοι μαζί στο Φερ Φορζέ καθιστικό μας κάτω από την σκιά μιας γηραιάς καρυδιάς ή στο πέτρινο τραπέζι στην άκρη του κήπου, από όπου μπορείτε να χαζεύετε την κίνηση στην πλατεία.

 

ΑΥΛΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Το μεγαλύτερο ατού του ξενώνα μας, όμως, ιδιαίτερα αν έχετε μικρά παιδιά ,είναι η αυλή μας. Υπάρχει χώρος να παίξουν , να κάνουν ποδήλατο, να τρέξουν ενώ εσείς μπορείτε να τα παρακολουθείτε αμέριμνοι καθισμένοι στο ιδιωτικό σας μπαλκόνι ή αίθριο. Και όλα αυτά χωρίς να υπάρχει φόβος να πεταχτούν στον δρόμο γιατί η αυλή , που οδηγεί στην πλατεία, είναι περιφραγμένη.

 

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ

Τέλος, ο ξενώνας δεν είναι μακριά από τις παραλίες του χωριού. Αν, όμως, βαριέστε να μπείτε στη διαδικασία να πάτε στην παραλία και θέλετε απλά να βάλετε το μαγιό σας και να ρίξετε μια βουτιά απλά κάντε το….. στα 100 μ απέναντι από την πλατεία υπάρχει μια προβλήτα από την οποία μπορείτε να βουτήξετε και να δροσιστείτε. Όπως έλεγε και ο φίλος μας ο Shasha ο οποίος με το που ξυπνούσε έκανε μια βουτιά και μετά γύριζε να πάρει το πρωινό του : « Μα Μινιώ, είναι λες και έχω την πισίνα μπροστά στη σουίτα μου. Πώς να μην το εκμεταλλευτώ?»