Προσφορές  
Μηνύματα επισκεπτών  

Slider

 • Mirto Apartments
  Άφησσος - Ένας μαγευτικός προορισμός !
 • Mirto Apartments
  Το χωριό των ονείρων σας !
 • Mirto Apartments
 • Mirto Apartments
  Το ψαροχώρι των διακοπών σας !
 • Mirto Apartments
  Η ομορφιά δεμένη με το περιβάλλον !
 • Mirto Apartments
  Καλως ήρθατε στο σπίτι σας !
 • Mirto Apartments
  Αγγίξτε τη φύση !

Best Rate Guarrantee

Mirto Apartments

Ζήστε από κοντά τη μοναδική αρχιτεκτονική ενός τόπου όπου προέρχονται οι φημισμένοι Κένταυροι της Ελληνικής μυθολογίας!

 

Στον τόπο αυτό ξεκινά η ιστορία του Mirto Apartments.....

To Mirto Apartments, είναι ένας χαριτωμένος παραδοσιακός ξενώνας σε μικρή απόσταση από τη θάλασσα, που λειτουργεί εδώ και τριάντα χρόνια υπο από την φροντίδα της οικογένειας Σοφιάδη.

Η Μινιώ και ο Ηλίας , μια ειδική παιδαγωγός και ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός αποφάσισαν να μείνουν στο χωριό και να ασχοληθούν με μεράκι με την οικογενειακή επιχείρηση. Είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν και να σας βοηθήσουν σε ότι χρειάζεστε, έτσι ώστε να νιώσετε σαν το σπίτι σας.


Το Mirto Apartments βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Αφήσσου. Μόλις φτάσετε στο χωριό, ακριβώς μετά το καφέ- μπαρ «Όαση» Θα βρείτε την πλατεία. Στρίψτε αριστερά μέσα σε αυτή. Θα μας συναντήσετε στα 20μ. στο αριστερό σας χέρι, ακριβώς απέναντι από την ταβέρνα που θα δείτε στην πλατεία. Παρκάρετε μέσα στην αυλή για να ξεφορτώσετε τις αποσκευές σας. Εκεί θα σας καλωσορίσουμε και θα σας δώσουμε το κλειδί για το ιδιωτικό πάρκινγκ.

περισσοτερα

Υπηρεσίες

Το Mirto Apartments έρχεται να καλύψει μια πληθώρα υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, είτε στους κοινόχρηστους χώρους μας, είτε στους χώρους διαμονής αλλά και σε εξωτερικές υπηρεσίες με συνεργάτες μας. 

περισσοτερα
icon

Το Πήλιο

Βουνό και θάλασσα!

δειτε περισσοτερα

Guest book

Your feedback means the world to us.

It was the best vacation ever! I love the rooms we got and also the beach with restaurants and cafe bars beside the sea! I recommend it 100%!

Utah
(20/12/2018)

One of our best holiday excursions to a natural and traditional settlement and accommodation! The Staff polite and helpful and especially Minio, the owner. We got the best impressions and we all relaxed together! See you soon !

John & Maria
(20/12/2018)

Καταπληκτική θέα και υπέροχοι χώροι ! Περάσαμε σούπερ ! Σας ευχαριστούμε για όλα, πραγματικά κερδίσατε φίλους ! Μπάμπης, Σεβαστή, Νικηφόρος, Σάββας

Μπάμπης & Σεβαστή
(20/12/2018)
Early Booking Offer
Early Booking Offer

Απολαύστε μία μοναδική επιλογή με την προσφορά μας !

περισσοτερα

AWARDS - CERTIFICATIONS

icon
icon
icon