Προσφορές  
Κριτικές  

Κανονισμοί Ξενοδοχείου

Κράτηση online

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

 

Το κατάλυμά μας στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας αλλά και της ενημέρωσης των πελατών μας για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, έχει δημιουργήσει Κανονισμό Καταλύματος με αντικείμενα ως εξής:

ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ
7.00-8.30πμ
15.00-18.00μμ
12μμ-8.30μμ

 

Ø Τις παραπάνω ώρες παρακαλούμε να μην γίνεται η χρήση των κοινόχρηστων χώρων αλλά και η κατά το δυνατόν παραμονή σας χωρίς οχλαγωγία και ενόχληση των υπόλοιπων ενοίκων.

 

Ø Για γονείς με παιδιά θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα την μη παραμονή σε μπαλκόνια ή την αυλή ώστε να μην δημιουργείται η πιθανότητα οχλαγωγίας.

 

Ø Εκτιμούμε ιδιαίτερα την τήρηση των άνω κανόνων και σας ευχόμαστε όμορφη διαμονή και θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε περίπτωση ώστε να αποκομίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

 

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ
Ø Δεν επιτρέπονται κατοικίδια στο κατάλυμά μας.

 

ΚΑΠΝΙΣΜΑ
Ø Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα εντός των διαμερισμάτων.
Ø Για τους εξωτερικούς χώρους έχουμε τοποθετήσει σταχτοδοχεία στα κοινόχρηστα τραπέζια.

 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ /ΠΑΡΤΥ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Ø Δεν επιτρέπονται πάρτυ/ εκδηλώσεις από την πλευρά των φιλοξενουμενών μας διότι δεν υπάρχει ιδιωτικός χώρος που να μπορεί να καλύψει αυτή την ανάγκη χωρίς να διαταράσσεται η ησυχία των υπόλοιπων ενοίκων.
Ø Δεν επιτρέπεται χρήση της αυλής από άτομα που δεν είναι ενοικιαστές του καταλύματος

 

Ø Κατ' εξαίρεση μπορείτε να δεχτείτε επισκέπτες και λόγω των αυστηρών κανονισμών από τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε την έγκριση τη διεύθυνσης, ώστε να καταγραφούν τα στοιχεία τους σύμφωνα με τις οδηγίες του κράτους.

 

ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Ø Παρακαλούμε κλειδώνετε τις πόρτες και τα παράθυρα όταν φεύγετε από το κατάλυμα. Σε καμία περίπτωση δεν αποδεχόμαστε οποιαδήποτε κλοπή ή απώλεια προσωπικών σας ειδών, για τα οποία δεν έχουμε ενημερωθεί ώστε να σας καθοδηγήσουμε για την ασφάλειά τους και τους τρόπους αποφυγής απώλειάς τους. Παρόλα αυτά το προσωπικό μας έχει επιλεγεί και υπογράψει ειδική ρήτρα εμπιστευτικότητας ώστε να διατηρείται τουλάχιστον από το κατάλυμα η ασφάλεια και το απόρρητο των πληροφοριών που θα μας παρέχετε ή των προσωπικών σας ειδών.
Ø Το κατάλυμά μας φροντίζει ώστε να τηρεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και έχει προσαρμόσει την λειτουργία του σύμφωνα με τις οδηγίες του κράτους.
Ø Αλλαγή πετσετών, σεντονιών και ένα φρεσκάρισμα του δωματίου γίνεται μετά τις 3 διανυκτερεύσεις. Δεν επιτρέπεται να είναι κανείς άλλος μέσα στο δωμάτιο εκείνη την ώρα πέραν του προσωπικού μας. Εάν χρειαστείτε κάποια έκτακτη αλλαγή παρακαλούμε ενημερώστε μας.
Ø Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε να μπαίνουμε στο διαμερισμά σας για καθαριότητα και αλλαγή των λινών, κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, παρακαλούμε δηλώστε το κατά την κράτησή ή με την αφιξή σας.

 

ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ
Παρακαλούμε μην αφήνετε να συσσωρεύετε μεγάλος όγκος σκουπιδιών μέσα στα διαμερίσματα. Μπορείτε να τα πετάτε στον πράσινο κάδο σκουπιδιών που βρίσκεται στην πλατεία, ακριβώς απέναντι από τον ξενώνα μας. Υπάρχει ,επίσης, και μπλε κάδος για ανακύκλωση στο κάτω μέρος της πλατείας (20 μ)

 

ΠΑΡΚΙΝΓΚ
Όταν φτάσετε στον ξενώνα μας , μπορείτε να ζητήσετε να ανοίξουμε την σιδερένια συρόμενη πόρτα στην κεντρική είσοδο, ώστε να παρκάρετε προσωρινά το αυτοκίνητό σας μέσα στο χώρο μας και να ξεφορτώσετε τα προσωπικά σας είδη.
Θα σας καλωσορίσουμε και θα σας δώσουμε τα κλειδιά του διαμερίσματος και του ιδιωτικού μας παρκινγκ που βρίσκεται εξωτερικά και αριστερά του ξενώνα προς το εσωτερικό του χωριού (50μ) ακριβώς μετά το ξενοδοχείο Αλέξανδρος.
θα δείτε μια μεγάλη σιδερένια γκρι πόρτα με την ταμπέλα μας. θα ξεκλειδώνετε το λουκέτο και θα μπείτε μέσα. Είναι ένας μεγάλος χώρος στον οποίο δεν θα δυσκολευτείτε να παρκάρετε.
Η είσοδος εντός του καταλύματος δεν επιτρέπεται παρά μόνο κατά την άφιξη και αναχώρηση και για σκοπούς εξυπηρέτησής σας.

 

Από την διεύθυνση του καταλύματος
Σοφιάδη Μινιώ