Προσφορές  
Κριτικές  

Τοποθεσία

 

Map

Το Mirto Apartments βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Αφήσσου.  Μόλις φτάσετε στο χωριό, ακριβώς μετά το καφέ- μπαρ «Όαση» Θα βρείτε την πλατεία. Στρίψτε αριστερά μέσα σε αυτή.

Θα μας συναντήσετε στα 20μ. στο αριστερό σας χέρι, ακριβώς απέναντι από την ταβέρνα που θα δείτε στην πλατεία. Παρκάρετε μέσα στην αυλή για να ξεφορτώσετε τις αποσκευές σας. Εκεί θα σας καλωσορίσουμε και θα σας δώσουμε το κλειδί για το ιδιωτικό πάρκινγκ. 

Πως θα προσεγγίσετε το χωριό Άφησσος 

Η Άφησσος βρίσκεται 25 χιλ. από το Βόλο. Μπορείτε να μας επισκεφτείτε: 

  • Mε αυτοκίνητο: Με την εισοδό σας στο κέντρο του Βόλου οδηγείτε στον κεντρικό δρόμο Ιάσωνος-Πολυμέρη. Ακολουθώντας αυτόν τον δρόμο θα καταλήξετε περίπου σε σαρανταπέντε λεπτά στην Άφησσο. Με την εξοδό σας από τον Βόλο,ενώ οδηγείτε στον ίδιο παραλιακό δρόμο, θα περάσετε από μικρά χωριά: Αγριά, Λεχώνια,Πλατανίδια, Μαλάκι, Γατζέα, Καλά Νερά, Κορώπη, Άφησσος.
  • Με λεωφορείο: Όταν φτάσετε στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Βόλου, μπορείτε από τον ίδιο χώρο να πάρετε το λεωφορείο για Άφησσο. Τα δρομολόγια είναι συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα Mirto Apartments απέχουν 5 λεπτά από το σημείο που θα σας αφήσει το λεωφορείο στην Άφησσο.
  • Με τραίνο: Φθάνετε με το τρένο στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Βόλου. Από εκεί μπορείτε με ταξί ή με τα πόδια να μεταβείτε στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων που βρίσκεται σε απόσταση 1χλμ. Λεωφορεία μεταβαίνουν συχνά από τον Σταθμό στην Άφησσο.
  • Με αεροπλάνο:
    • Από το αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου (www.volosairport.gr) μπορείτε με λεωφορείο ή ταξί να πάτε στην αφετηρία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Βόλου και να πάρετε από εκεί το λεωφορείο για την Άφησσο. Στο αεροδρόμιο υπάρχει, επίσης, η επιλογή της ενοικίασης αυτοκινήτου.
    • Το αεροδρόμιο της Σκιάθου, απέχει 3χλμ. από την πόλη της Σκιάθου. Μπορείτε να μεταβείτε στο λιμάνι με ταξί ( χρέωση περίπου 6 €). Η Σκιάθος συνδεται ακτοπλοϊκα με το λιμάνι του Βόλου με συμβατικό πλοίο (2,5 ώρες), με ταχύπλοο (1.45)και με ιπτάμενο δελφίνι(1.15)Από εκεί μπορείτε με λεωφορείο (Νο9) ή με ταξί να πάτε στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Βόλου (5 λεπτά απόσταση).
  • Με ταξί: Ράδιο Ταξί Βόλου

Για cosmote και what' s up: 6970227777
Για vodafone και cu: 6946277776
Για wind και Q: 6930127777