Προσφορές  
Κριτικές  

Εκδρομές με Ποδήλατα

Ποδήλατα εκδρομές ποδηλασία Πήλιο Βόλος Μανγησία
Ποδήλατα εκδρομές ποδηλασία Πήλιο Βόλος Μανγησία
Ποδήλατα εκδρομές ποδηλασία Πήλιο Βόλος Μανγησία
Ποδήλατα εκδρομές ποδηλασία Πήλιο Βόλος Μανγησία
Ποδήλατα εκδρομές ποδηλασία Πήλιο Βόλος Μανγησία
Ποδήλατα εκδρομές ποδηλασία Πήλιο Βόλος Μανγησία
Κράτηση online

Ο Γιώργος και η Άννα είχαν για 30 χρόνια ένα υπέροχο εναλλακτικό καφέ στην κεντρική πλατεία της Αφήσσου το «Όασις».

Όλοι οι όσο έχουμε μεγαλώσει στην Άφησσο έχουμε κάνει άπειρα ξενύχτια στην θρυλική «Όαση» συζητώντας και πίνοντας τα υπέροχα κοκτέιλ που έφτιαχνε ο Γιώργος, ντόπιοι και ξένοι όλοι μαζί, σαν μια μεγάλη παρέα.

Ένα αγαπημένο ζευγάρι με ιδιαίτερη φιλοσοφία για τη ζωή που περιλαμβάνει την αγάπη για τη φύση, το διάβασμα, την άθληση, τα παιδιά, το vegan φαγητό και το διαλλογισμό. Ο Γιώργος είναι δάσκαλος ρέικι, η Άννα δασκάλα πιλάτες και είναι γονείς δύο έφηβων αγοριών.

Το 2019 αποφάσισαν να κάνουν μια μεγάλη ανατροπή στη ζωή τους. Έκλεισαν το καφέ και δημιούργησαν το Cycle plus Hike. Μας λείπουν πάρα πολύ αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους ακολουθούμε στο νέο τους εγχείρημα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στο www.cycleplushike.gr .

Ξεχωρίσαμε για εσάς μία από τις πολλές προτάσεις που έχουν τα παιδιά.

«Παραθαλάσσια βόλτα με ποδήλατα»

Μια υπέροχη πρόταση αν έχετε οικογένεια με παιδιά από 8 ετών και πάνω που να γνωρίζουν καλά ποδήλατο.

Πηγαίνετε με το αυτοκινητό σας στην κάτω Γατζέα γύρω στις 10.30 το πρωί. Από την Άφησσο απέχει 9 χιλ., περίπου ένα τέταρτο απόσταση. Εκεί σας περιμένουν ο Γιώργος και η Άννα.

Εναλλακτικά, εάν δεν έχετε αυτοκίνητο ή αν προτιμάτε να μην οδηγήσετε υπάρχει η δυνατότητα να έρθουν να σας πάρουν οι ίδιοι από τον ξενώνα μας χωρίς κάποια εξτρά χρέωση.

Ανεβαίνετε στα ποδήλατά σας και ξεκινάτε την παραθαλάσσια βόλτα σας περνώντας από την παραλία των Καλών Νερών και της Κορώπης.

Το καλύτερο , όμως, είναι όταν στρίβετε και κατευθύνεστε μέσα στο δάσος. Όταν φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο σημείο, αφήνετε τα ποδήλατα και περπατάτε περίπου για 10 λεπτά, μέχρι να φτάσετε στην καλύτερη θέα που έχετε αντικρύσει ποτέ......

Το τοπίο είναι ονειρικό. Ψηλά δέντρα που προσφέρουν απλόχερα τη σκιά τους, πουλιά που κελαηδούν, πάνεμορφοι μικροί καταράκτες και κρυμμένες μικρές λίμνες. Εννοείται πως θα έχετε μαζί το μαγιό σας για να κολυμπήσετε!

Και αφού δροσιστείτε ο Γιώργος και η Άννα θα έχουν έτοιμο στρωμένο ένα πικ νικ για εσάς μέσα στο δάσος. Κάτι ελαφρύ, βέβαια, για να μπορέσετε μετά να πάρετε τον δρόμο της επιστροφής.

Η διάρκεια της «Παραθαλάσσιας Βόλτας με ποδήλατα» είναι 3μισή ώρες και ο βαθμός δυσκολίας είναι «εύκολο».

Εάν θέλετε, μια μέρα από τις διακοπές σας να κάνετε κάτι διαφορετικό, σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Ευχαριστούμε τον Γιώργο και την Άννα για την ειδική προσφορά που έκαναν μόνο για τους πελάτες μας.

Κόστος 40 ευρώ το άτομο
• Παραλαβή και επιστροφή με το οχημά τους στον ξενώνα μας χωρίς χρέωση (εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το αυτοκινητό σας)