Προσφορές  
Κριτικές  

Καταδύσεις

καταδύσεις Πήλιο Μαγνησία σχολή κολύμβησης εκπαίδευση
καταδύσεις Πήλιο Μαγνησία σχολή κολύμβησης εκπαίδευση
Κράτηση online

 Αγαπάτε τη θάλασσα ? Ψάχνετε να κάνετε κάτι διαφορετικό κατά την διάρκεια των διακοπών σας χωρίς να φύγετε εκτός Αφήσσου? Αν ναι σας έχουμε μια πρωτότυπη πρόταση.

 Έχετε σκεφτεί ποτέ να δοκιμάσετε κατάδυση?

 Στην παραλία Καληφτέρη, την πρώτη παραλία που συναντάς πρινμπεις στο κέντρο του χωριού μας, εδράζεται η σχολή καταδύσεων και το καταδυτικό κέντρο Zumbosub. Υπάρχει ιδιωτικό πάρκινγκ αλλά από τον ξενώνα μας απέχει μόνο 15 λεπτά με τα πόδια.

 Αν έχετε οικογένεια μπορείτε να κανονίσετε να πάτε για το μπάνιο της ημέρας στην Καλιφτέρη και όποιο μέλος της οικογένειας έχει τη διάθεση μπορεί να δοκιμάσει την «Κατάδυση Γνωριμίας».

 Αν έχετε παιδί 10 ετών κι πάνω μπορείτε να πειραματιστείτε μαζί! Μια ευκαιρία να περάσετε κοινό χρόνο με το παιδάκι σας και να αποκτήσετε μια κοινή ανάμνηση, για την οποία θα συζητάτε όλο το χειμώνα!

Αλλά ακόμα και αν έχετε μικρότερα παιδιά ηλικίας 8 ετών μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Bubblemaker». Θα κάνουν φυσαλίδες μέσω της αυτόνομη κατάδυσης, θα αναπνεύσουν για πρώτη φορά σε βάθος μέχρι  2 μέτρων, θα διασκεδάσουν παίζοντας  στα ρηχά!

Φυσικά εάν είστε πιστοποιημένος δύτης ή αν θέλετε να αποκτήσετε μια επιπρόσθετη πιστοποίηση   το καταδυτικό κέντρο Zumbosub μπορεί να σας υποστηρίξει σε κάθε σας ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες περιηγηθείτε στο https://www.zoumbosub.gr/

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Χρήστο Ζούμπο για την ειδική προσφορά  που κάνει μόνο για τους πελάτες μας , 20% έκπτωση στην τελική τιμή.